Bartın Sel Felaketi 1998 / Fotoğraflar Saltukova.Net 'e Aittir. / Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi.

Bartın Sel Felaketi 1998 / Fotoğraflar Saltukova.Net 'e Aittir. / Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi.. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Aradan geçen zaman içerisinde bartın'ı taşkın korkusundan kurtaracak.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası sabah saatlerinde meydana gelen sel felaketinin bilançosu ağır oldu. İnşallah 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin tekrarı olmaz` dedi. Potbaşı mevkisinde ise bartın`ın, 8 köye bağlantısını sağlayan ırmak üzerindeki köprü suya gömüldü. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Son Dakika: Bartın'da sel felaketi! Köprü ve yollar çöktü ...
Son Dakika: Bartın'da sel felaketi! Köprü ve yollar çöktü ... from www.ilkhaberciniz.com
Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı. Alınan önlemler bu felaketi önledi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Bu görüntüler felaket filminden değil.

Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi.

21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Günlerden beri yağan yağmurun birikmesiyle, bartın ve devrek'ten gelen sel, saltukova'daki filyos irmağının üstünde bulunan köprüyü hedef aldı. 21 mayıs 1998 yılında yaşanan büyük sel felaketinden sonra bartın 13 ağustos 2016 tarihinde 2. İnşallah 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin tekrarı olmaz` dedi. 1998 devrekte sel ati̇llasoft arşi̇vi̇nden 21 mayıs 1998. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Ekonomik olarak ise 1998 yýlý sel felaketinin orman yollarý ve orman transportu açýlarýndan maliyetleri analiz edilmiþtir. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti.

Bu görüntüler felaket filminden değil. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı.

Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi! Bakanlık son ...
Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi! Bakanlık son ... from img.gazetevatan.com
İnşallah 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin tekrarı olmaz` dedi. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartın şehir merkezi ve 49 meskûn mahal ve 3.888 dekar alanı taşkınlardan koruduk. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi.

Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın irmağı'nın denize döküldüğü yerin 1998 yılında tıkandığını hatırlatan tunç, 2007 yılında çevre ve orman bakanı veysel eroğlu'nun dsi̇ genel. Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Bartın'da etkili bir şekilde yağan yağışlar sonrası sabah saatlerinde gerçekleşen sel felaketinin faturası ağır oldu. Acar batý karadeniz bölgesi mayýs 1998 tarihlerinde çok yüksek yaðýþlar almýþtýr. Bugün 1998 sel felaketinin 22. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle.

Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın şehir merkezi ve 49 meskûn mahal ve 3.888 dekar alanı taşkınlardan koruduk. Köprü ulaşıma kapatılırken, sürücüler daha uzak olan biz belediye olarak teyakkuz halindeyiz. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.

Bartın, Sinop, Samsun ve Kastamonu'da sel felaketi! Mahsur ...
Bartın, Sinop, Samsun ve Kastamonu'da sel felaketi! Mahsur ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Bartın irmağı'nın denize döküldüğü yerin 1998 yılında tıkandığını hatırlatan tunç, 2007 yılında çevre ve orman bakanı veysel eroğlu'nun dsi̇ genel. Teknik rapor ve basın bildirisi. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok sayıda araç ise denize sürüklendi. Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor.

21 mayıs 1998 yılında yaşanan büyük sel felaketinden sonra bartın 13 ağustos 2016 tarihinde 2.

Ve maalesef bir türlü son. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bu yaðýþlar ortalama yaðýþlarýn çok üzerinde ve yýllýk tekerrüre sahiptir. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor. Bartın'da etkili bir şekilde yağan yağışlar sonrası sabah saatlerinde gerçekleşen sel felaketinin faturası ağır oldu. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. İnşallah 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin tekrarı olmaz` dedi.

11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı bartın sel. Teknik rapor ve basın bildirisi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook